A hosszú és szép szempillák minden nő számára olyanok, mint egy névjegykártya. Tökéletesen kiemelik a szemek természetes szépségét és mélységet adnak nekik. Azonban keveseket áldott meg a sors természetes szép szempillákkal, amelyek nem igényelnek nagy erőfeszítést. Ilyenkor remekül beválnak a szempilla-felvarró és -lamináló készletek. Nézd meg rangsorunkat, és válaszd ki a legjobb termékeket!

Szempilla felvarrás és laminálás – mik ezek?

Amikor először hallod ezeket a kifejezéseket, sok nő nem teljesen érti, mi is az a szempilla felvarrás és a laminálás. Az általuk nyújtott hatások maximális szépséget hoznak ki a természetes szempillákból. Ezek a kezelések már hosszú évek óta ismertek, de csak a közelmúltban váltak népszerűvé ezen elnevezések alatt.

Mi az a szempilla felvarrás? Ez a kezelés a szempillák hosszan tartó göndörségét jelenti. Ez a megfelelő összetevőknek köszönhetően lehetséges, amelyek növelik a szempillák rugalmasságát, majd megfelelő formát adnak nekik.

Miből áll a szempilla felvarrás? Ennek a kezelésnek is az a célja, hogy kihozza a szempillák göndörségét. Ezenkívül lehetővé teszi a szempillák sötétítését és jelentős táplálását. Ezáltal a szempillák sokkal egészségesebbé és rugalmasabbá válnak.

A nők egyre gyakrabban választják ezeket a kezeléseket, mivel a szempilla felvarrás és -laminálás után a szempillák gyönyörűek és ami a legfontosabb, természetesek. Láthatóan sötétebbek, dúsabbak és göndörebbek. Ezenkívül sokkal jobban tartják a szempillaspirált, így könnyebbé válik a sminkelés a mindennapokban, mind a különleges alkalmak előtt.

A diy szempilla-felvarró és -lamináló készletek rangsora

Ha professzionális szempilla emelő és -lamináló készlet vásárlását tervezed, az alábbi rangsor biztosan segít. Ennek elkészítésekor olyan szempontokat vettek figyelembe, mint a laminálás nehézsége, a teljesítményidő, a hatás tartóssága, a termékek formulái, valamint az áruk. Ennek eredményeként sikerült megtalálni a legjobb és legköltséghatékonyabb készleteket a szempillák laminálásához. A rangsorban 7 érdekes szett szerepel, amelyek segítségével maximális szépséget hozhatsz ki a természetes szempilláidból.

1. Nanolash szempilla emelő és lamináló készlet

A Nanolash Lash Lift Kit kiváló választás minden nő számára. Mindent tartalmaz, ami szempilláid felemeléséhez és laminálásához szükséges. A készlet részét képezik az egyértelmű használati utasítások is, így a laminálás otthoni elvégzése könnyű. A készlet látványos és nagyon tartós eredményt biztosít, amely akár 8 hétig is kitart. 

a legjobb szempilla lifting és lamináló készlet otthon

A Nanolash Lash Lift Kit nagyszerű befektetés lesz minden nő számára, aki a legjobbat szeretné kihozni szempilláiból. A készlet tartalma akár 10 alkalmazáshoz is elegendő. A készlet szilikonrudakat tartalmaz, amelyek a szemhéj méretéhez igazíthatóan vághatók, valamint egy készletet a szempillákra felvihető termékekből. Többek között tartalmaz egy keratin erősítőt, amely lehetővé teszi a szempillák táplálását és teljesen új fényt kölcsönöz a szempilláknak.

Az összetevők megfelelő kombinációjának köszönhetően a laminálást követően a szempillák hosszú ideig nagyszerűen és egészségesen fognak kinézni. Ezek között van lanolin, amely megakadályozza a víz elpárolgását, olívaolaj, valamint avokádó- és szőlőmagolaj. Ezek az összetevők biztosítják a szempillák megfelelő táplálását, valamint javítják rugalmasságukat. Az abessziniai olaj és a kókuszolaj fokozza a fényt, emellett védi a szempillákat a napsugarak negatív hatásaitól.

A készlet másik nagy előnye nem csak az eredmény – a szempillák megemelkednek, dúsabbak és láthatóan megvastagodnak. Ez az otthoni szempilla lamináláshoz készült készlet az árával is kitűnik. Tekintettel arra, hogy a készlet akár 10 alkalmazásra is elegendő, igazán megfizethető.

Ennek eredményeképpen ez a vásárlás sokat spórol a szépségápolási kezeléseken.

2. Elleebana Lash Lift – szempilla felvarró kezdő készlet

Az Elleebana Lash Lift egy csúcskategóriás szempilla felvarró készlet. Az ára többek között annak köszönhető, hogy ez a készlet akár 15 alkalmazáshoz szükséges kellékeket is tartalmaz. Ha egymás után végzed a szempilla felvarrást, a termékek akár 60 kezeléshez is elegendőek. Ezért ez a lehetőség jobban megfelel a szépségszalonok számára.

Ez a professzionális szempilla lamináló készlet lehetővé teszi, hogy otthon is nagyszerű eredményeket érj el. Miből áll az Elleebana Lash Lift készlet? A készlet 15 pár tasakot tartalmaz aktivátorral és semlegesítővel, ragasztót kefével, szilikonrudakat, fém applikátort, habeltávolítót és egy rövid, illusztrált használati útmutatót. Így otthon gyorsan lehet szempillákat laminálni, ami tartós eredményt nyújt, mint egy szépségszalonban.

A termék azonban nem hibátlan. Először is, a gyártó nem adja meg a formulákat, mint a Nanolash készlet esetében. Ezenkívül az Elleebana márka kijelenti, hogy a laminálást követően nem kell elkerülni a medencét vagy az úszást. Ez félrevezető lehet. A legtöbb szempillafestő ugyanis azt tanácsolja, hogy a laminálást követően legalább 24 órán át tartózkodj az ilyen tevékenységektől. Ez hozhatja ki a legjobb eredményt, valamint javíthatja a tartósságot.

3. Thuya szempilla felvarró készlet

A szempillák megemelésére tervezett Thuya márka készlete bizonyos szempontból kiemelkedik a konkurenciától. A gyártó szerint a szempillák göndörítéséhez használt tartós gél állítólag a rakoncátlan szemöldök ellen is segít. Állítólag lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal könnyedén egyenessé tedd és a kívánt formát add nekik.

Mindenekelőtt azonban egy komplett készletről van szó, amely lehetővé teszi a szempillák megemelését. A hatások közé tartozik, hogy jobb göndörséget hoz ki a természetes szempillákból, valamint fényesebbé és sötétebbé teszi őket.

A készlet tartalmaz tartós zselét, folyékony semlegesítőt, emelőragasztót, szilikonrudakat és egy fapálcikát. Ha ezzel a készlettel otthon végzed el a szempilla felvarrást, akkor az eredmény alapesetben 6-8 hétig tart.

4. MIYA LASH keratinos szempilla-emelő készlet

A MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit egy olyan készlet, amely a göndörítő és emelő hatásával, valamint a szempillák sötétebbé tételével hivatott lenyűgözni. Tökéletes választás azoknak a nőknek, akik szeretnék, ha szempilláik olyanok lennének, mint amilyeneket a tévés hírességek mutogatnak.

Az otthoni szempilla laminálás ezzel a készlettel meglehetősen egyszerű, és más készletekhez hasonlóan néz ki. Ráadásul nem is tart túl sokáig. A szempillák felemelését és laminálását lehetővé tevő termékek a következők: ragasztó, tisztítószer, kondicionáló szérum, szilikonrudak, különböző kefék és rögzítő krém.

Az ezzel a készlettel végzett szempillaemelést követően a szempillák láthatóan göndörödnek és sötétebbek lesznek. Ezért ez nem minden nő számára megfelelő választás. Ha azonban fontos számodra, hogy tartósan és láthatóan laminált szempillákat kapj, a hatás biztosan tetszeni fog. 

5. Zola’s Protein rekonstrukciós rendszer szemöldökre és szempillákra

A Zola terméke a legminimalistább az összes szett közül. Ami megkülönbözteti, az a tartalma és az, hogy mennyi idő alatt lehet vele laminálni a szempillákat. A szett belsejében nem találsz olyan kiegészítőket, mint a szilikonrudak, kefék vagy pálcikák. Ehelyett három számozott formulából áll, applikátorokkal. 

Emiatt a készlet nem teszi lehetővé a teljes, lépésről lépésre történő szempillafelvitelt. Ehelyett kevésbé tartós, de gyors eredményekre számíthatsz. A termékeket a szempillaspirálhoz hasonlóan kell felvinni a szempillákra. Az egész folyamat során a szempillákra kell felvinni őket, és bizonyos idő elteltével vízzel lemosni a maradékot.

Ezért kiváló választás azoknak a nőknek, akiknek fontos, hogy gyorsan és kevés erőfeszítéssel érjék el a kívánt megjelenést. Mindazonáltal megvannak a maga hátrányai is. Ha úgy döntesz, hogy ezt a készletet használod szempilláid megemelésére és laminálására, tudnod kell, hogy a hatás nem tart hetekig, mint a rangsorban szereplő többi készlet esetében.

6. RefectoCil Eyelash Lift

A következő a RefectoCil Eyelash Lift otthoni szempilla emeléshez. Az egész készlet egy elegáns sminktáskában érkezik, amely mindent tartalmaz, ami ehhez a kezeléshez szükséges. Mi található benne?

Mint a többi készletekben: újrafelhasználható szilikonrudak és lifting formulák. Ezen kívül a márka mini kozmetikai tálkákat és keféket is kínál a lifting és lamináló szett részeként. Ez biztosítja, hogy a szempilla felvarráshoz tényleg semmi másra nincs szükséged, csak egy kis szabadidőre.

A készletben található szilikonrudak három méretben kaphatók. Ez lehetővé teszi, hogy a kívánt hatáshoz és a szempillák hosszához igazítsd őket. Minél kisebb a rúd, annál erősebb a göndörség. 

7. Fleeky Lashlift Kit

A következő termék a listán a Fleeky Lashlift Kit. Ez az otthoni szempilla lamináló készlet, akárcsak versenytársai, egy készlet különböző méretű szilikonrudakat tartalmaz. Ráadásul olyan termékekből áll, amelyekkel mindössze négy lépésben gyönyörű és természetes megjelenést varázsolhatsz bármelyik szempillából. Elvégezheted egyedül, vagy szervezhetsz egy csajos estét a barátaiddal.

Ez a szempillák laminálására tervezett készlet két változatban kapható. Az egyetlen különbség köztük az ár és a termékek mennyisége. A kisebbik a gyártó szerint 2-4 alkalmazáshoz elegendő. A nagyobbik 5-10 kezelést tesz lehetővé.

Ez a professzionális szempilla felvarrás készlet állítólag 8 hétig nyújt eredményt, és bőrgyógyászatilag tesztelt összetevőkkel készült. A gyártó továbbá biztosítja, hogy szempilla hosszúságtól függetlenül használható.

Szempilla-felvarrás és laminálás otthon – mit kell figyelembe tartani a készlet kiválasztásakor?

Minden nőnek, amikor kiválasztja a szempilla felvarráshoz szükséges készletet, a személyes preferenciáknak kell vezérelniük, és a szempilláihoz kell igazítaniuk. A legjobb, ha figyelembe veszed a költségvetését, az elvárt eredményeket, a tartósságot, vagy azt, hogy milyen gyakran tervezed laminálni szempilláidat. 

Ahhoz, hogy 100%-ig biztos legyél a kiválasztott szempilla lamináló készletben, érdemes olvasnii róluk. Az internetes vélemények, a választásukkal elégedett felhasználók által készített fotók és a formulák alapos elemzése elengedhetetlen. Azzal is sokat tanulhatsz, ha megismerkedsz a márkával, és megtudod, honnan származnak a felhasznált összetevők.

A legfontosabb, hogy a fenti szempilla emelő készletek mindegyike kielégítő eredményt adjon, és otthon is használható legyen.

A termékek alkalmazása egyszerű, és örömteli, a rendszeres önápolási rutin részévé válhat. Minden olyan nő számára, aki gyakran tervezi szempilláinak megemelését és laminálását, a készlet nagyszerű módja annak, hogy jelentős összeget spórolj meg a szépségszalon-látogatásokon. Fontos azonban megjegyezni, hogy a szempilla felvarrást és -laminálást rendszeresen meg kell ismételni, hogy hatásuk hosszú ideig megmaradjon